Üdvözöllek

Abnormal ending - - -

Friss topikok

  • Niobe: A gyerekvállalást ne told ki ilyen messzire. Ennyit a kutya se tud fizetni, és mondjuk egy 30 fele... (2012.08.07. 21:16) Míg a papír el nem választ
  • _hebron_: te aztán eltűntél, mint... (2009.06.16. 10:02) Életem értelme
  • alumi: Cigánybűnözés? Nem tudom mennyire létképes fogalom. Tény azonban, hogy az egy főre jutó bűnözői lé... (2009.03.05. 11:43) Feketén, fehéren
  • Dr. Jula Watson: @The King & Kinga: "Egyetemen is volt ilyen, ott kurvának és stricinek öltöztek, és bizony bu... (2009.02.27. 23:35) K&k
  • tiboru: Ez a Kacziba Mariann azonos a Kacziba ex-tábornok Virág utónevű lányával, aki annó a tévében, a Ké... (2009.02.23. 12:44) De szeretnék gazdag lenni, jó nővel bálba menni

Linkblog

3. fejezet

2008.10.01. 22:16 | dex.ion | 8 komment

Címkék: 03sárkány&királyfi

- Szóval – kezdte a sárkány – te is afféle sárkányölő vitéz vagy?
A királyfi süllyedt kicsit ültében, érezte, hogy nem lesz ez így jó.
- Nos, khm – vágott bele – az igazság az, hogy mint minden vitéz a királyi udvarban, én is szeretnék jó kis sztorikat mesélni a csajoknak arról, hogyan küzdöttem meg egy emberevő, rút szörnyeteggel egyszál magam. Ahogy kimondta az utolsó szavakat, érezte, hogy kicsit talán erősen fogalmazott, no meg a helyzet is elég ciki, idejött sárkányvért inni, ehelyett a sárkány sörét issza. Habár valljuk be, a sör minden körülmények között jobb ízű, mint a vér.
- Tudod – folytatta, hogy tompítsa az előb elhangzottak élét – ha eldicsekszel otthon a bigéknek, hogy egyedül elbántál egy – hmm, mit mondjak, morfondírozott – öö, nagy, erős és öööö, ennyire zöld lénnyel, mint egy sárkány, akkor teljesen odáig lesznek érted. Némelyik még a bokáját is kivillantja.

A sárkány tűnödni látszott, úgy hatott, meglepték a hallottak.
- Ennyire zöld? – kérdezte végül csodálkozva, kánonban egyszerre négy feje is.
- Igen! – vágta rá a királyfi, mert örült, hogy nem a többi tulajdonságot forszírozza a tizenkétfejű. – Tudod, mifelénk a zöld szín, ööö, félelmet ébreszt még a legbátrabb lovagokban is, nemhogy a fehérnépben. Nálunk még a fű se zöld!
- Hát akkor milyen? – fordította oda gyanakodva az összes ébrenlévő fejét a sárkány.
- ...piros... – nyögte a halálra vált királyfi. Kezdett már egy kicsit izzadni a témától, az előbbi öröm ürömmé vált. – Viszont van spanyol importfüvünk. Az zöld. De csak a kastély állatkertjében látható, rács mögött, szigorú alabárdosok felügyelete mellett. Kurva veszélyes – tette hozzá átszellemülten.
A szörnyeteg, aki az elmúlt 15 percben nem is volt olyan szörnyű, csodálkozva nézett magára. A hatodik fej a harmadikra, az első meg a nyolcadikra. Még ilyet, mondták aztán egymásnak mind.
- Most jut eszembe – szólalt meg valamelyik feje, ki tudja már ebben a nagy kavarodásban, hogy melyik – még a nevedet sem tudom.
- Sir Mock a becsületes nevem – állt fel a vándor, és meghajolt. – Uraságodat hogy tisztelhetem? – kérdezte.
- Tizedik vagyok- mondta. Én meg Ötödik. Én meg Első. Az én nevem Hatodik – mondták sorban a fejek. Engem Nyolcadiknak hívnak. Engem pedig – nyitotta szóra a száját a harmadik feje –...
- Kitalálom, Harmadiknak – vágta rá Mock.
- Hova gondolsz? – háborodott fel amaz. – Cavallo  a nevem.
- Jaj, már megint, persze, a különc – mondták a sárkány többi fejei. – Ne is foglalkozz vele, amolyan művészféle.
Legalábbis azt hiszi magáról, hogy azért, mert senki sem érti, az. Úgy gondolja, azért, mert a harmadik helyen áll, neki különleges küldetése van. A híres háromfejű sárkányoktól származtatja magát. Hát nem röhejes? – kérdezték a számmisztika iránt kevésbé érdeklődő tagtársak.
- Háromfejű sárkányok igenis léteztek! – sértődött meg Cavallo.
- Persze, persze – csitítgatták a többiek.

Míg a bemutatkozás folyt, a kiráyfi észre sem vette, hogy a torz, meg büdös csaj a sarokból odaosont melléjük.
- Helló, szépfiú – kacsintott lefelé a félméteres lovagra, aki ettől úgy megijedt, hogy kilöttyintette a maradék sörét. A spinének nyúlfoga volt, spánielfüle, haja az egyik oldalon alig, a másikon rasztába csavarta az idő vasfoga, miután, úgy tűnt, a lányba is harapott egy nagyot. Girbe-gurba lábak, aránytalan kezek, hordóhas és rohadt hús szaga jellemezték. De a cickói kurva jók voltak.

(folyt.köv.)

A bejegyzés trackback címe:

https://abend.blog.hu/api/trackback/id/tr27691315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lena. 2008.10.01. 22:42:56

Érdemes volt ilyen sokáig fentmaradni, még friss, meleg az újság, most jött a nyomdából. :)

gastro, missing in action 2008.10.02. 11:51:45

hehe, egyre jobb!
a rács mögötti füvet szíjják már el legalább, a 7-12 fej közöttiek:-)))

Lunatica 2008.10.02. 12:12:03

Süti a sztori, nyomjad csak:D Könnyesre vinnyogom magam rajta. Olyan "lesmárolja a ronda bukszát és az mégrondább lesz mert kinő a negyedik melle" is lesz benne?

milena 2008.10.03. 14:12:41

Szép délutáni mese volt, és, csatlakozván a többiekhez, remélem, még lesz is :))

gastro, missing in action 2008.11.21. 09:30:59

mi van megdöglött a sárkány közben?! :-S

dex.ion 2008.11.21. 14:08:34

sajnos a királyfi berúgott a sörtől és tiszteletlen dolgokat mondott a sárkány anyukájáról, ezért a sárkány történelmet csinált belőle
süti beállítások módosítása