Üdvözöllek

Abnormal ending - - -

Friss topikok

  • Niobe: A gyerekvállalást ne told ki ilyen messzire. Ennyit a kutya se tud fizetni, és mondjuk egy 30 fele... (2012.08.07. 21:16) Míg a papír el nem választ
  • _hebron_: te aztán eltűntél, mint... (2009.06.16. 10:02) Életem értelme
  • alumi: Cigánybűnözés? Nem tudom mennyire létképes fogalom. Tény azonban, hogy az egy főre jutó bűnözői lé... (2009.03.05. 11:43) Feketén, fehéren
  • Dr. Jula Watson: @The King & Kinga: "Egyetemen is volt ilyen, ott kurvának és stricinek öltöztek, és bizony bu... (2009.02.27. 23:35) K&k
  • tiboru: Ez a Kacziba Mariann azonos a Kacziba ex-tábornok Virág utónevű lányával, aki annó a tévében, a Ké... (2009.02.23. 12:44) De szeretnék gazdag lenni, jó nővel bálba menni

Linkblog

K&k

2009.02.21. 13:02 | dex.ion | 9 komment

Címkék: érdekes kérdés mnk

Nem, nem a jó öreg Monarchia Kaiserlich und königlich megjelöléséről szól a cím (apropó, az megvan, mikor Ferenc Jóska feltámad és kimegy egy focimeccsre? "Milyen meccs ez?", kérdezi a szomszédot, mire az: "Osztrák-magyar". "Na jó, de ki ellen játszanak?"), hanem a tegnap a Merlinben tartott, és mára a Velvetet is kibérlő farsangi buliról. Ezen ugyanis kamionosnak, illetve kurvának kellett öltözni az ingyenes belépéshez.

Az eseményre olyan tömeg gyűlt össze, amelyet a színház nem tudott már befogadni, a bulit végül a kiérkező rendőröknek kellett feloszlatniuk - pontosabban, több helyszínre osztani.

Namármost, nekem személy szerint semmi bajom az ilyesfajta bulikkal, én is voltam - vagyok? lélekben már nem annyira - fiatal, örülök, hogy sokan úgy gondolták, ott a helyük, bulizzanak csak. Ami viszont rendkívül érdekes, és még számomra is meglepő volt, az a tömeg. És persze, főként a nőkre gondolok. Mi készteti a fiatal, csinos lányokat arra, hogy egy olyan szerepjátékot játszanak el, amelynek alanyát általános - részükről is! - megvetés övezi, miért akarnak hasonulni, kurvának látszani? Mi motiválhatja ezeket a csajokat, amikor felvesznek egy övnek tűnő minit, kidobják a didkót és próbálnak - ha csak játékból is - a legnagyobb ribancnak tűnni a placcon?

Lelke mélyén minden nő kurva, és örül, ha van olyan alkalom, amikor ezt ki is fejezheti anélkül, hogy megszólnák érte?

Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről.

Az én véleményem igen tömör.

A bejegyzés trackback címe:

https://abend.blog.hu/api/trackback/id/tr39956438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KiNG 2009.02.21. 13:56:42

Ha már K&K, akkor én is...
Kamionosok és kurvák, ott bizony dugás volt este. Aki beöltözött, az akart egy jót bulizni, és utána természetesen dugni :)

Írtad: "Lelke mélyén minden nő kurva, és örül, ha van olyan alkalom, amikor ezt ki is fejezheti anélkül, hogy megszólnák érte?"

Na, ez az igazság!

sz b&b 2009.02.21. 15:10:21

dex, ezt nem gondolod komolyan, hogy itt sopánkodsz ezen, mintha vén trotty lennél?!?

Mi a fene gond volt ezzel? Jó buli volt élvezték, ökörködtek, felvehették a harisnyatartót és öltözhettek szarul. És ott voltak a kamionos csávóik, akik megvédték őket, nem beszélve végül egy szakasz rendőrről.

A farsang szerepjátszás. Holnap megy minden szépen tovább a normál mederben.

Te meg légsyszives dugd ki az orrod a monitorod mögül, mert lassacskán ősz hajszálaid lesznek.
:))
peace

sz b&b 2009.02.21. 15:13:15

@The King & Kinga:
és a lelke mélyén minden pasi bunkó kamionos és örült, hogy volt egy olyan alkalom, mikor végre nem szólták meg érte.

Parajka 2009.02.21. 15:15:15

@The King & Kinga:

Lehet, hogy mégsem vagyok nőből?? Mert amióta nagylány vagyok én társat keresek, nem f.szt.
Az meg ovis korom óta nem érdekel, hogy ki mit szól, kinek mi a véleménye.

Miért kell állandóan általánosítani? árulja már el valaki.

+ Üdv.

lkflldnlbn,mq qwmrng (törölt) 2009.02.21. 15:50:11

Nyílván csak olyan nők mentek el oda, akiknek ez bejött. Sokan voltak/vannak? Mihez képest?

Mondom én, aki többször jól megszívta az utóbbi egy évben... de feladni attól még nem kell. Meg durván általánosítani sem.

KiNG 2009.02.21. 19:11:16

@sz b&b: vállalom :)

Szerepjátszás, valóban. Önmagában nem sokat ér, de elindulhatnak a résztvevők egy olyan úton, ami közelebb viszi őket egymáshoz, az embert az emberhez, így a férfit is a nőhöz. Minél tovább élvezik egymás társaságát, annál inkább. És mindezt közös témával, egy jó bulin való szórakozás közepette.

Egyetemen is volt ilyen, ott kurvának és stricinek öltöztek, és bizony buli után nagyobb valószínűséggel dugtak, mintha hajléktalannak és tolvajnak öltöztek volna...

@Parajka: de, nőből vagy :)
Valószínű, a többség is így gondolja, így szeretné. Ám a párkapcsolat szexuális együttléteit simán fel lehet dobni szerepjátszással, főleg ha olyanok a szereplők, mint kurva és kamionos, akiket ugye a spontán késztetés, a nemi vágy köt össze. Valamennyire lelkünk apró kívánságai ezek.

Parajka 2009.02.21. 20:36:38

@The King & Kinga:

Hogy fel lehet szerepjátékokkal dobni egy hosszútávú párkapcsolatot, azt hidd el nagyonis tudom. Részleteket nem mesélnék, de volt szerencsém már játékos pasihoz, méghozzá sok éven keresztül. Bizony, remek volt!
A fent emlegetett jelmezbálhoz viszont soha nem volt és lenne kedvem.

Dr. Jula Watson 2009.02.27. 23:35:04

@The King & Kinga:
"Egyetemen is volt ilyen, ott kurvának és stricinek öltöztek, és bizony buli után nagyobb valószínűséggel dugtak, mintha hajléktalannak és tolvajnak öltöztek volna..."

Épp ellenkezőleg. Teljesen mindegy, hogy minek öltöznek. A lényeg abban van, hogy beöltözik, és mindenki által elfogadottan felvehet egy szerepet. Nem a hagyományos szerepben kell alkotni, hogy elég szépe a nő, elég macsó-e a hím, hanem felszabadultan lehet bármilyen. És ha már felszabadult, akkor onnantól simábban mennek a dolgok. Erre plusszban még rátesz a buli és az alkohol...

@Parajka:

Úgy gondolod egy "szerepjáték" célja kizárólagosan a szexuális aktus lehet? Mert ez így nagyon sznobnak hangzik.
süti beállítások módosítása