Üdvözöllek

Abnormal ending - - -

Friss topikok

 • Niobe: A gyerekvállalást ne told ki ilyen messzire. Ennyit a kutya se tud fizetni, és mondjuk egy 30 fele... (2012.08.07. 21:16) Míg a papír el nem választ
 • _hebron_: te aztán eltűntél, mint... (2009.06.16. 10:02) Életem értelme
 • alumi: Cigánybűnözés? Nem tudom mennyire létképes fogalom. Tény azonban, hogy az egy főre jutó bűnözői lé... (2009.03.05. 11:43) Feketén, fehéren
 • Dr. Jula Watson: @The King & Kinga: "Egyetemen is volt ilyen, ott kurvának és stricinek öltöztek, és bizony bu... (2009.02.27. 23:35) K&k
 • tiboru: Ez a Kacziba Mariann azonos a Kacziba ex-tábornok Virág utónevű lányával, aki annó a tévében, a Ké... (2009.02.23. 12:44) De szeretnék gazdag lenni, jó nővel bálba menni

Linkblog

Életem értelme

2009.02.25. 14:07 | dex.ion | 13 komment

Címkék: alvás

Ez a poszt az egyik kedvenc elfoglaltságomról, az alvásról szól. Egyszer már pedzegettem ezt a témát, de úgy érzem, felelős vagyok azért, hogy módszertanilag jobban körbejárjam. Tehát.

Azt vettem észre hosszú évek tapasztalatával, hogy az elalvásom három, egymástól tökéletesen elkülöníthető szakaszra osztható. Először is, ha az ágy nincs a falra tolva, akkor hálózsákban alszom a fal mellett. Na jó, ez persze nem igaz, de ha nincs az ágy a fal mellett, tudom, h borzasztó éjszakám lesz.Teljesen mindegy, hogy egyedül alszom, vagy sem, a fal melletti rész az enyém, ezért akár ökölharcot is vállalok, ha szükséges (természetesen ez csak akkor szükséges, ha más is van az ágyban, magammal nem veszek össze).

A három folyamat a következő:

 • Felkészülési szakasz. Befekvés az ágyba, fal felé fordulás, fáradtságtól függően 10-20 perc várakozás. (Beszállás a gépbe, várakozás a felszállási engedélyre, repülő kivontatása a kifutópályára.)
 • Nekifutási szakasz. Átfordulás a másik oldalamra, háttal a falnak. Soha nem több 5 percnél. (Gép kifutása a pályán.)
 • Start. Visszafordulás a fal felé, 3-5 perc után elalvás. Lehetőség szerint minél több alvás. Ha keveset tudok aludni, sikertelen misszió. (Felszállás, Budapest - Miami. Kényszerleszállás a tengerre, sikertelen misszió.)

Ha a Start nem működik, az egész folyamat indul elölről, legfeljebb rövidített értékekkel, de az arányok változása nélkül. Felkészülési és nekifutási szakaszban alvás nincs.

Egyszer majd írok egy posztot a másik kedvenc elfoglaltságomról, az evésről is.

K&k

2009.02.21. 13:02 | dex.ion | 9 komment

Címkék: érdekes kérdés mnk

Nem, nem a jó öreg Monarchia Kaiserlich und königlich megjelöléséről szól a cím (apropó, az megvan, mikor Ferenc Jóska feltámad és kimegy egy focimeccsre? "Milyen meccs ez?", kérdezi a szomszédot, mire az: "Osztrák-magyar". "Na jó, de ki ellen játszanak?"), hanem a tegnap a Merlinben tartott, és mára a Velvetet is kibérlő farsangi buliról. Ezen ugyanis kamionosnak, illetve kurvának kellett öltözni az ingyenes belépéshez.

Az eseményre olyan tömeg gyűlt össze, amelyet a színház nem tudott már befogadni, a bulit végül a kiérkező rendőröknek kellett feloszlatniuk - pontosabban, több helyszínre osztani.

Namármost, nekem személy szerint semmi bajom az ilyesfajta bulikkal, én is voltam - vagyok? lélekben már nem annyira - fiatal, örülök, hogy sokan úgy gondolták, ott a helyük, bulizzanak csak. Ami viszont rendkívül érdekes, és még számomra is meglepő volt, az a tömeg. És persze, főként a nőkre gondolok. Mi készteti a fiatal, csinos lányokat arra, hogy egy olyan szerepjátékot játszanak el, amelynek alanyát általános - részükről is! - megvetés övezi, miért akarnak hasonulni, kurvának látszani? Mi motiválhatja ezeket a csajokat, amikor felvesznek egy övnek tűnő minit, kidobják a didkót és próbálnak - ha csak játékból is - a legnagyobb ribancnak tűnni a placcon?

Lelke mélyén minden nő kurva, és örül, ha van olyan alkalom, amikor ezt ki is fejezheti anélkül, hogy megszólnák érte?

Kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok erről.

Az én véleményem igen tömör.

Feketén, fehéren

2009.02.10. 15:48 | dex.ion | 1 komment

Címkék: cigányok

Hosszú hallgatás után egy szomorú post-tal vagyok kénytelen megtörni a csendet. Előre szólok, rasszista hozzászólás lesz, akik engem - azt hiszik, hogy - ismernek, azok nem fognak meglepődni, de a többiekre talán az újdonság erejével hat majd. Ha nem kívánsz ilyesmit olvasni, most hagyd abba, szerettel várlak a többi témánál. De ha mégis, akkor kérlek, ne hőbörögj a kommentedben. Köszi.

Az elmúlt hetekben sajnos ismét bőven előtérbe került a magyarországi cigányság. Kezdődött a miskolci rendőrkapitány kijelentésével, majd folytatódott a szomorú vasárnapi történésekkel.

Pásztort villámgyorsan leváltották, majd miután rájöttek, hogy mennyit számít a borsodi szoci delegáltak szavazata a nagypolitikában, ugyanolyan sebességel rehabilitálták. Megjegyzendő, valamit tudhat ez a fickó, ha az összes helyi politikai törzs egyöntetűen melléállt. Talán mégiscsak átláthatja a helyzetet az Acélvárosban, tudja, hogy kit kell keresni, ha kitépnek egy bankomat-ot a falból, meg kit, ha felnyomják a helyi vegyest a sarkon. Az meg persze, hogy ezt az országos médiában is megosztja a nagyközönséggel, tekinthető szakmai hibának - de semmiképpen sem emberinek. Ahogy én látom a dolgot, úgy vélte, amit mond, az Miskolcon mind a rendőrök, mind az állampolgárok között köztudott tény, és bele sem gondolt abba, hogy a hardcore liberális országos médiumokban egy ilyen kijelentés elfüstölteti a biztosítékot. Arra próbálok kilyukadni, hogy bár alapvetően hibázott Pásztor abban a tekintetben, hogy cigányozni kezdett a kamerák előtt, de emiatt őt rasszistának bélyegezni iszonyatos mellényúlás lenne, ugyanis nem a magávéleményét, hanem a rendőri tapasztalatait osztotta meg a közönséggel, csak azzal nem számolt, hogy ez ilyen következményekkel járhat.

Veszprém. Minden valós és hamis megrökönyödésen, szörnyülködésen túl sajnos ki kell jelentenem, hogy ami történt az tragédia, a szó legszorosabb értelmében, ugyanakkor egy ilyesfajta alvilági leszámolás nemhogy mindennapos, de kis túlzással minden órás. Jó, persze, ne vegyük a kéziseket alvilági figurának, nem is azok. De az isten megáldja őket, hát nem látták, kik ezek? Nem látták, hogy ha nekik felállnak, akkor várhatóan mi fog történni? Részeg kancigányok, akik késsel hadonásznak...igazán nem hihették, hogy a vajaskenyeret akarják megkenni vele. Miért kellett belemennyi egy ilyen játékba? Miért kell annyira faszának lenni, hogy kimegyek lerendezni velük? Szerencsétlen gyerek még most is simán élhetne, a többinek sem lenne semmi baja.
Ilyen helyzetben csupán két helyes megoldás van, és a kézisek egy harmadikat választottak. Vagy kimentek 5-6-an, és mindenki előkapja a fegyvert, vagy elmentek a helyről. Szuperhírózni, egyedül kimenni öngyilkosság - sajnos most a szó legszorosabb értelmében. Sajnálom szerencsétlen gyereket, nem érdemelte meg ezt a véget, de lássuk be, teljesen indokolatlanul cselekedett. Nyilván ő sem volt színjózan, és ettől még nem érdemelt halált - de amit tett, az bárhonnan is nézem, esztelenség volt.

Magyarországon ma azon rágódni, hogy van-e cigánybűnözés, vagy nincs, felesleges dolog. Egyáltalán, mi az a cigánybűnözés? Hogyan lehetne definiálni? Hogy a cigányok mind lopnak, csalnak, hazudnak? A rasszista énem szívesen mondaná ezt, mert már annyi példát látott erre a cigányoktól, hogy általánosítana. A liberális énem azt mondaná, egyenlő pályák, egyenlő esélyek, ne ítélkezz. De melyik a helyes út? Tűrhetjük-e valóban, hogy egy ilyen népcsoport az itt élők, dolgozók fejére nőjön, erőszakoskodjon velük? És azt tűrhetjük-e, hogy azt a (jelentéktelen számú, mondja a rasszista énem) bűntelen cigányt is felkössék, aki megpróbált asszimilálódni? Van-e helyes megoldás? (Mert középút, nagyon úgy tűnik, nincs.)

Az biztos, hogyha a magyar rendőrségre bízzuk az ügyek felderítését, 20 éven belül nem lesz itt fehér ember - szóval ez pont olyan, mintha nem tennénk semmit. Kiben kell tehát bíznunk? Az állítólagos szerb, román csoportokban, akik idejönnek rendet tenni? Endlösung? Lesz?

Van megoldás?

Hímsovinizmus

2009.01.22. 16:58 | dex.ion | 1 komment

Címkék: érdekes ilyenazélet

 

Erre csak azt tudtuk (tudtam én, a férfi nem "védelmezője") mondani: a férfiaknak nagyon is megfelel ez a status quo. Az ember olyan, hogy amennyiben lehetősége van elnyomnia a másikat, mert a kultúra és a történelem, a társadalom rendje lehetővé teszi ezt neki, akkor nem habozik, hogy ezt meg is tegye. A mintákat, melyek alapján életünk rendjét elképzeljük, a családunkból hozzuk. Mindenki, akár férfi, akár nő, öntudatlanul is ezeket a mintákat követi. Kilépni ebből a rendből csak megfeszített intellektuális erőfeszítések árán lehetséges.

Rövidebben tehát: társadalmunkban a férfiak nagy része azért hímsoviniszta, mert a társadalmunk (rendje) hímsoviniszta.

Ez sem rossz írás.

Alvin és a mókusok - Sajnálom

2009.01.21. 14:07 | dex.ion | Szólj hozzá!

Címkék: érezd

A tarifa

2009.01.20. 10:48 | dex.ion | 3 komment

Címkék: index kapcsolat mnk

Megérkezik a társaság. Jópofa arcok, ám igazán nem sok közöm van sem hozzájuk, sem a világukhoz. Jött az a lány is, akinek mindig elfelejtem a nevét, de őt magát nem, mert gyakorlatilag mindent megtestesít, amit utálok az urbánus emberben. Egyébként biztosan nem rossz lélek, de ez a magazinokból összeollózott élet, a „lájfsztájl-egyéniség" viszketést okoz a hátamon. Az új barátjával jött. Mint kiderült, már vagy fél éve együtt van ezzel a sráccal. Egyébként illenek egymáshoz, úgy külsőre, habitusra és még korban is. Egy dolog azonban érdekes, ez a srác is kő gazdag. Ahogy az ex, és az azt megelőző is. Véletlenül mindig jó helyre teszi a seggét. Mintha szűrő lenne a kapcsolataiban a min. havi 1 guriga jövedelem. Mondom, nem buta, nem rosszindulatú, de amolyan igazi trendi picsa. Komoly igényekkel, változatos élettel, amihez -meg mint tudjuk- dela kell. Talán ez a magyarázata annak, hogy Ámor sohasem lövi meg egy autószerelő nyilával? Tisztán emlékszem egy elszólására, ami a kapcsolatukra vonatkozott: „Jól vagyok tartva.” Prosti. Bárránézésre nem az. Bújtatott, tagadott. Átalánydíjas tarifa: Anyagi biztonság cserébe a testéért, a társaságáért, a kapcsolatáért. Nem nyíltan és még csak nem is bevallottan. Legfeljebb magának ismeri be. Néha.

 

Végre valaki, aki érti az mnk-t, és nem csak valami ostoba, hímsoviniszta beszólást lát benne.

 

Hógolyócsata a Városligetben

2009.01.19. 13:02 | dex.ion | 2 komment

Január 31, szombat, délután háromtól Guiness-rekord kísérlet.

Én ott leszek, ki csatlakozik?

Direkt csinálják

2009.01.16. 11:31 | dex.ion | 2 komment

Címkék: index morbid

Napi OMG

2009.01.09. 17:36 | dex.ion | Szólj hozzá!

Címkék: omg mo

A szüzhártyát lehet látni?

Igen, de ne fogd meg, mert megharap.

Működhet egy kapcsolat úgy hogy 300km-re lakunk egymástól?

Úgy akár több is:)

Miért van ez? Élőben már nem is nagyon ismerkedem, mert ott jóesetben köszönés után hagynak ott a lányok.

Hogy is fogalmazzak finoman? Rusnya vagy.

Mitől reped be az ember bőre?

Ehehehe....

Érdekelne hogy mitől van az Páromnál hogy véres a széklete? Minden válasz érdekel.

Ez összefüggésben lehet a bőrrepedéssel...

Miért van az, hogy aki diplomás az dicsekszik vele?

Hát azért, hogy a többi tanulatlan pöcs előtt, mint amilyen te is vagy, fel tudjanak vágni.

Mit lehet akkor csinálni hogyha a külső ajtó télen be szokott fagyni?

Nyisd ki. Megfagysz, de az ajtó nem fagy be.

 

Igazi hiánypótló gyöngyszem ez az oldal...

Napi MNK

2009.01.08. 18:35 | dex.ion | 4 komment

Címkék: kapcsolat morbid mnk

És ti még hülyének néztek engem. 

A kimondhatatlan nevű hős

2009.01.08. 09:49 | dex.ion | Szólj hozzá!

Címkék: index hehe ilyenazélet

Vujity Tvrtko családjához költözött Szamira, akit Szomáliából menekített haza a Baptista Szeretszolgálat, miután magyar édesapját és testvéreit lemészárolták. Tvrtko a Blikknek elmondta, azért vette magukhoz a 18 éves lányt, mert nehezen tudott beilleszkedni magyarországi rokonai közé. Szamira most egy budapesti iskolába jár, és mint kifejtette, nagyon boldog.

Egy 18 éves, fekete lány? Hmm, nem buta ez a Tvrtko gyerek...

 

Te mi voltál előző életedben?

2009.01.07. 17:14 | dex.ion | 14 komment

Címkék: érdekes kérdés ööö...

Tengerész, szakács vagy ács? Szerzetes, méhész vagy magányos fegyverkereskedő? Esetleg vegyész, alkimista vagy méregkészítő?

Én:

Ebben az életedben férfi voltál.
Valahol a mai Montenegró területén születtél az 825. esztendő környékén.
Fogalkozásod kézműves vagy gépész lehetett.


Előző életed rövid lélektani életrajza:
Mindig szerettél utazni, nyomozó vagy kém voltál.


Feladatod, amit áthoztál előző életedből a jelenbe:
Feladatod a tudatod tágítása, a fizikai síkon túlmenő világ megismerése, a természetben rejlő bölcsességek és összefüggések megértése. Ha önerőből már nem tudsz tovább fejlődni, keress egy bölcs tanárt!

 

Szóval én már a kilencedik században gépész voltam...és te?

MICSODA??

2009.01.07. 11:44 | dex.ion | 2 komment

Szerkesztőségünkbe most érkezett a sokkoló információ, amely alighanem meglepetéssel tölt el mindenkit...asszem ez az év coming out-ja. Nekem semmi bajom a melegekkel, de ez azért igencsak meglepett:

De szeretnék gazdag lenni, jó nővel bálba menni

2009.01.06. 12:21 | dex.ion | 8 komment

Címkék: index mo

Szépségversenyt hirdet a Velvet, hogy megtalálja azt a jó csajt, aki 2009-ben az arca lesz. Egy olyan csajt keresünk, akiben van valami, ami nem pont ugyanolyan, mint a katalógusokban, de ha kell, elfér ott is. Legyél szépségversenyző, és nyerj.

Miért jó, ha elindulsz? Mert ha nyersz, egy évre lesz fix munkád, elkísérheted újságírónkat a legnagyobb partikra, megismerheted a hazai szépség- és celebipar nagyjait, szóval beindíthatod a karriered rendesen. És ezért még fizetünk is, egymillió forintot. Ha nem nyersz, az sem baj, mert profi körülmények között profi képek készülnek rólad, Szipál Péter műtermében, az ő instrukciói alapján. Márpedig ő megjárta már Hollywodot is, és egészen nagy neveket fotózott előtted.

Megint egy rakás cicababa, világbéke, juniti, láv. Csak tudnám, egyértelmű szőkék mit keresnek a "Barnák és magasak" elnevezésű versenyben? Vagy sejtem, csak nem akarom mondani? Nem mintha bármi baj lenne velük, nekem például ők a kedvenceim (már nem ők, hanem a szőkék úgy általában), de vegyük már észre, a szőke nem barna. Attól sem lesz az, ha odaírják az adatlapjára, hogy szőkésbarna. Azért jó a tudat, hogy legyen bármekkora válság, egymillió forint, meg fényes partik mindig jutnak majd Nagy Ő Anikó utódainak. (Igen, az a Nagy Ő Anikó, akinek az a foglalkozása, hogy létezik.)

 

Ida Corr - Let Me Think About It (Versão Hommer)

2009.01.05. 13:54 | dex.ion | Szólj hozzá!

Címkék: érezd

What do you think we are? Gangsters?

2009.01.04. 11:43 | dex.ion | 4 komment

Címkék: index film

Na, ezt megnézem

Yo!

2009.01.02. 11:38 | dex.ion | 3 komment

Címkék: hehe

Hangot neki...


Buék

2009.01.01. 14:35 | dex.ion | Szólj hozzá!

Címkék: érdekes

Mario ft. Lil Wayne - Crying out for me

2008.12.29. 18:48 | dex.ion | Szólj hozzá!

Címkék: érezd

Scared bácsi

2008.12.29. 11:31 | dex.ion | Szólj hozzá!

Címkék: hátmostezvan

Nahát, kommenteltem itt valaha? Nem is emlékeztem rá, mégis volt mára innen látogatóm.

Egyébként ez a Renée Zellweger baromi jó kis csaj, marhára emlékeztet valakire. A szája mondjuk nem az igazi, de azok a nevető szemei...hmm.

Szolgálati közlemény

2008.12.25. 10:23 | dex.ion | Szólj hozzá!

Címkék: stat

Ejnye emberek!

Hát nincs nektek jobb dolgotok az áldott Szentestén, mint abendet olvasni? Több, mint 200-an, több, mint 300 oldalletöltéssel? (És 6 kemény kommenttel, amiből az egyik én voltam?:))

El vagyok képedve tőletek. Ma reggel is, mikor 10kor megnéztem a stat-ot, órás bontásban 41 embert számoltam kilencig. 5:45-kor egy kis abend olvasás, baszki? Ti betegek vagytok, de ha összedobtok párezer kopogtatót, elindulok nektek a választásokon:)

Azért ez a velvet nem semmi. Egyetlen kommentbe szúrtam egyetlen linket, és 183-an ugrottak rá. Továbbá, a Firefox lenyomta az IE-t, és 10%-on belül van a különbség az IE és a Chrome között is.

Szóval akkor kellemes ünnepeket kívánok a maradék 206 olvasómnak is, és egy pillanatig se higyjétek, hogy nem bűnhődtök meg, amiért az ünnepekkor is itt lógtok a családi összejövetelek helyett!

Míg a papír el nem választ

2008.12.24. 14:13 | dex.ion | 11 komment

Címkék: kapcsolat ötlet

Az jutott eszembe, hogy miért ne lehetne házasságot határozott időre kötni? Ugyanazt a papírt írnánk alá az anyakönyvvezetőnél, mint korábban, csak nem holtodiglan-holtomiglan, hanem mondjuk határozott időre: egy évre, két évre, húszra, ki hogy szeretné. Ezzel mennyi ember megkímélhetné magát a felesleges csalódásoktól, veszekedésektől, féltékenységi vitáktól, hány csonka család nem születne így meg, és egyben tisztelnénk a hagyományokat is, viszont nem kényszerítenénk senkit sem a teljesen természetellenes monogámiára. Hogy áttekinthetőbb legyen, miről beszélek, megpróbálom összefoglalni:

Házasságkötési csomagok

Házasságkötési időtartam

1 év

2 év

3 év

4 év

5 év

7 év

10 év

15 év

20 év

Hosszabítási lehetőség

nincs

nincs

nincs

nincs

nincs

nincs

van

van

van

Gyerekvállalási lehetőség

nincs

nincs

nincs

nincs

nincs

nincs

van

van

van

Büntetés hűtlenség esetén

10 m Ft

9 m Ft

5 m Ft

3,5 m Ft

2,5 m Ft

1,5 m Ft

1 m Ft

0,5 m Ft

0,25 m Ft

Büntetés gyermekáldás esetén

20 m Ft

18 m Ft

10 m Ft

7 m Ft

5 m Ft

3 m Ft

-

-

-

 

A táblázatban különböző konstrukciókat láthatunk, szerintem teljesen egyértelmű, de egy-két magyarázó szó azoknak, akiknek mégsem lenne az:

 • Házasságkötési időtartam. Ez az oszlop tartalmazza a választható időtartamokat, 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10, 15, 20 vagy több éves hűségnyilatkozattal.
 • Hosszabbítási lehetőség. Opcionális, csak bizonyos, közép- és hosszútávú csomagokhoz választható, hiszen a rendszer lényege pont az életreszóló monogámia megszűntetése. Ha azonban van két olyan balek, akik szeretnék egész életüket egymásnak szentelni, hát tőlem.
 • Gyermekvállalási lehetőség/Büntetés gyermekáldás esetén. Nem titkolt célja a megoldásnak a csonka családok számának drasztikus csökkentése. Csonka családban felnőni nem jó, sőt szar. A legtöbb ismerősöm, aki így nőtt fel, mára mind kényszeres, önértékelési problémákkal küzdő, magát sokszor feleslegesen hibáztató emberré vált. A büntetést a házaspár tagjai a rendszer kitalálójának - szerény személyemnek- fizeti. Csonka családok, egészüljetek!
 • Büntetés hűtlenség esetén. Akármekkora időre is írjuk alá a szerződést, a hűtlenség bizony bűn. Tény, hogy idővel az ember, érzései kopásának okán, egyre nagyobb kísértésnek van kitéve. Ebből kifolyólag, minél kevesebb a hűségnyilatkozat időtartama, annál nagyobb a büntetés, ha megszegjük a vállalást. A büntetést a hűtlen fél fizeti a hűségesnek. Tessék tehát okosan választani! A hűségnyilatkozat időtartamának lejártával a hűtlenség nem büntethető.

 

A post női hozzászólói közül egy szerencsés egy hónapos próbaházasságot nyer a szerzővel.

Boldog Karajcsont

2008.12.23. 09:39 | dex.ion | 2 komment

Kellemes ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak, mind a kettőnek (akiből az egyik én vagyok)!

Most vedd meg, akciós

2008.12.22. 16:17 | dex.ion | 1 komment

Címkék: érdekes morbid

Egy átlagos galamb agya alig diónyi méretű.

Egy átlagos nő agya megközelíti egy sárgadinnye méretét. Ráadásul, állítólag sokkal több szürkeállománnyal rendelkezik egy átlagos férfiénál.

Egy átlagos galamb még csordában is képes centire pontosan elrepülni az ember orra előtt anélkül, hogy egy másiknak, vagy bárminek ütközne.

Egy átlagos nő egy kisméretű autóval sem képes általában beállni egy kamionnyi helyre sem anélkül, hogy ne ütközne az előtte és a mögötte állónak.

A nők biológiai csodák.

Ööö...na ne

2008.12.14. 14:22 | dex.ion | 2 komment

Címkék: index ööö...

"...a guy who wants to celebrate it in a different way..."